До уваги споживачів!

2018-11-26

            21 жовтня у житловому будинку №23а по вул. Рєспубліканская приладом обліку теплової енергії було зафіксовано втрату теплоносія з системи опалення будинку. Виток теплоносія із системи опалення здійснювався в каналізаційну систему в одній із квартир житлового будинку, в результаті чого, за листопад місяць витока склала 629 м3, що в грошовому виразі складає 11 тис. грн. Це, безвідповідальне ставлення споживачів, призвело до того, що окрім збитків нанесених підприємству на вищезазначену суму, теплову енергію недоотримували інші мешканці будинку, що призвело до недогрівів в квартирах, було порушено гідравлічний режим роботи системи опалення.
            Наголошуємо, що в разі виявлення подібних випадків, які призводять до втрат теплоносія і порушення режиму роботи системи опалення, винні будуть притягнуті до адміністративної відповідальності згідно ст. 1031 КУпАП з відшкодуванням збитків за втрату теплоносія.
            У випадку виникнення аварійних ситуацій, після проведення ремонтних робіт, під час пуску системи опалення будинку, необхідно здійснити спуск тільки повітря, не допускаючи збросу води (теплоносія).