До Щастя завітали вінничани та кияни – з ляльковим театром та українськими піснями

2018-08-16
До Щастя завітали вінничани та кияни – з ляльковим театром та українськими піснями

 

15 серпня до Щастя приїхали гості із Вінниця та Києва – волонтери та артисти. Вінницький обласний академічний театр ляльок дав виставу «Півтори жмені» у великої глядацької залі Палацу культури. Справжні театральні декорації до спектаклю, атмосфера театру, артисти, професійний шлях котрих довжиною 19, 13, 9 років життя на сцені. Вінничани створили диво казки для щастенської малечі.

вистава «Півтори жмені»

Як і в кожному містечку, найшлися маленькі, котрі вжахалися казкового вовка, бо для них він був мов справжній та по закінченні вистави, з жалем відпускали артистів.

 Ще одна подія відбулася у цей вечір. Керівник Української спілки ветеранів Афганістану Юрченко В.І. привіз до Щастя гостей із Києва. Співаки - заслужений артист України Васильківський Юрій Гаврилович, заслужена артистка України Данилів Руслана Богданівна та співак Кукоба В’ячеслав Іванович дали концерт.

 заслужена артистка України Данилів Руслана Богданівна

 

волонтер та співак Кукоба В’ячеслав Іванович

 артисти Вінницького обласного академічного театру ляльок

заслужений артист України Васильківський Юрій Гаврилович - співак та композитор

Українська патріотична та народна пісня у виконанні професійних музикантів сподобалася військовим та мешканцям міста. Оплески вдячної публіки довго не вщухали на площі Миру.