День Незалежності України у 2019 році Щастя відзначило на площі Миру

2019-08-24
День Незалежності України у 2019 році Щастя відзначило на площі Миру

 

Це одне з головних свят нашої держави – 28 річниця з Дня проголошення Незалежності України. Вже стало традицією - у цей святковий день місто приймає друзів. Миколаївський військовий оркестр 406-ї окремої артилерійської бригади ім.генерала-хорунжого Олексія Алмазова ВМС ЗСУ, на чолі із військовим диригентом майором Віталієм Мацюком,  подарував чудову концертну програму. Військовий оркестр задав не тільки настрій урочистої події, але й здивував місцевих жителів та гостей міста різноманіттям репертуару. Концертний тур «Марш незалежності» з успіхом пройшов в містах Донецької та Луганської області, і для оркестру закінчиться у Сєвєродонецьку 24 серпня.

Про значення цього головного свята нашої держави для кожного громадянина говорила  в.о.керівника військово-цивільної адміністрації міста Щастя Світлана Клімкова. Збереження незалежності нашої країни, її цілісності та суверенітету  - це основні службові обов’язки, майстерність, професіоналізм та громадянська позиція співробітників Відділення поліції № 1 міста Щастя та 32 ДПРЧ. Саме їх колективи вітали сьогодні та висловлювали подяку з нагоди 28-ї річниці Незалежності України.

Роман Таранюк від імені компанії ДТЕК та Луганської ТЕС також привітав усіх щастинців та висловив надію на подальший розвиток міста, його економічну стабільність та посилення енергетичної галузі.

Військових оркестрантів змінили творчі колективи Палацу культури та рок гурт «Осколки». Вони щиро  подарували мешканцям Щастя та його гостям свою творчість та натхнення.

Несподіванкою став подарунок від Бердянських волонтерів, який передали представники  щастинського волонтерського руху «ЩастяГуртом» місцевим бібліотекам - популярні сучасні книги для дорослих та дітей. Дякуємо, Бердянськ!

 

ФОТОЗВІТ