День Національної поліції – це більш, ніж професійне свято

2019-07-05

Згідно з Указом Президента України № 97/2018 від 4 квітня 2018 року "Про внесення зміни до Указу Президента України від 9 грудня 2015 року № 693", День Національної поліції України відділення поліції № 1 міста Щастя відзначило 4 липня. Це був ще один звичайний робочий день, адже робота поліцейського потребує постійної уваги та часу, без перерви та очікування нагород за ризик та безкомпромісність.

Урочистості з нагоди професійного свята відбулися у Сєверодонецьку, а вдома, ті, заради чиєї безпеки і захисту служать співробітники Національної поліції, дякували особистому складу ВП № 1, який очолює начальник В’ячеслав Дубчак. Мешканці Щастя кожного дня бачать взаємодію поліції з населенням, громадськими об’єднаннями, навчальними закладами в сфері реалізації протидії злочинності, охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки.

Майор поліції Тетяна Колеснікова – бажаний гість та друг в кожній школі, інтернаті чи ліцею, її впізнають на вулицях нашого міста. Дружня спокійна розмова про важливі речі, увага до дитини, дбайливе відношення до її внутрішнього миру, співпраця з педагогічними колективами – дає позитивні результати в роботі з профілактиці дитячих правопорушень та булінгу.

Однак не одна ювенальна превенція та дільничні інспектори відомі громадянам. Звичайно, що жодне свято не проходить без поліції, як охоронців правопорядку. Також за останній рік, співробітники Національної поліції принесли чимало позитивних емоцій щастинцям – свято 1 червня Міжнародного дня захисту дітей, 5-річчя батальйону поліції Луганськ-1 та інші заходи. Тож веселий живий Світлофор, аніматори та ігри, улюблений поліцейський ансамбль «Патруль», духовий оркестр, а саме головне, спілкування на рівних з представниками поліції - чимало здивувало та порадувало маленьких та дорослих щастинців.

Ми приєднуємося до привітань на адресу всіх, хто працює в Національної поліції України! Бажаємо їм високих професійних досягнень! Широкої громадської поваги та успіхів в роботі!