День міста Щастя

2017-09-18

16 вересня місто Щастя святкувало свій День народження. Святкова програма розпочалася з 9 годин, з товариської зустрічі з футболу між командами Петропавлівки та Щастя. Перемогла дружба, оскільки в такий день не може бути переможених. Однак спортивний азарт - неодмінна умова будь-яких змагань. Це показали юні тенісисти, які з усіх сил прагнули зайняти перші місця, а тому глядачам показали видовищну гру.

Для дітей вже з ранку працювали аніматори і художник малював свято прямо на дитячих обличчях аквагримом, а батут традиційно діти брали на абордаж. Всі ігрові майданчики, без винятку, користувалися попитом, а фото зона виявилася приємним сюрпризом для маленьких громадян Щастя.

Осінній день був по-літньому сонячним та яскравим, палітра фарб лягла на полотна наших самобутніх художників, підкреслив їх красу. Участь у виставці декоративно-прикладної творчості та малюнків приймали як навчальні заклади міста, так і прості мешканці. Окремо, школярі в рамках проекту "Щоденник рідного міста" приготували малюнки на тему "Місто майбутнього". Дитячий погляд на майбутнє свого рідного міста - це не просто візуалізація щастя, а мета і завдання, до якого треба прагнути.

Який День народження обходиться без подарунка? Ось і 16 вересня депутат Щастинської міської ради Ткаченко С.В. подарував місту пам'ятний знак "Я люблю Щастя". В урочистій обстановці відбулося його відкриття. Те що знак припав до душі городянам безсумнівно - фото сесії на його тлі, цьому свідчення. А напередодні, таке ж серце, - гаряче і любляче своєму місту подарували учні, виклавши форму сердечка під час флеш-мобу на площі.

Вулицями міста проїхали святковим ладом велосипедисти, а спортсмени дали показові виступи прямо посеред зеленої галявини на площі Миру. Не забули в цей день і чотириногих друзів. У параді брали участь собаки, кішки і папуга. Всі вони були святково одягнені, вели себе стримано, відповідали на команди господарів, показуючи все, що вміють робити. Ця частина свята дуже сподобалася глядачам.

Традиційно місто у свій День народження підбиває підсумки. Про це говорили в. о. міського голови О. О. Богиня, заступник голови облдержадміністрації Ю. Ю. Клименко, який вручив депутату Щастинської міської ради вищу відзнаку Луганської області "За розвиток регіону". Кращі працівники підприємств, організацій, установ були нагороджені Почесними грамотами виконавчого комітету Щастинської міської ради та цінними подарунками. Директор ДТЕК "Луганська ТЕС" Валантир С.М. також зробив подарунок - цінний сертифікат Палацу культури для покупки проектора.

Для всіх жителів став справжнім подарунком концерт творчих колективів нашого міста. Показали найкращі номери і отримали бурю захоплення. Дебютом став виступ нової щастинської рок групи. Публіка з нетерпінням буде чекати нових виступів групи.

Сюрпризом для щастинців став концерт, організований Харківською благодійною організацією "Фенікс". І хоч наші дороги підвели харків'ян, публіка дочекалася приїзду артистів. Заслужена артистка України Ольга Полєжака, лауреати шоу «Голос Діти», «Голос Країни», конкурсу «Червона Рута» Микола Золочевський, Аліна Голуб, Гідаят Сеідов. Їх виступ був блискучим заключним акордом Дня міста Щастя. Артисти роздавали автографи і з задоволенням фотографувалися на фоні пам'ятного знака "Я люблю Щастя", везучи з собою на фотографіях частинку нашого щастя.