Чергова LXХV сесія Щастинської міської ради VI скликання відбудеться 20.04.2017 о 10.00 годині

2017-04-18

Виконавчий комітет Щастинської міської ради повідомляє:

Чергова LXХV сесія Щастинської міської ради VI скликання  відбудеться 20.04.2017 о 1000 годині в малому залі КЗ «Щастинський міський Палац культури».

Сесія розгляне наступні питання:

   

1. Про припинення повноважень депутата Щастинської міської ради.

2. Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених в міському бюджеті на поповнення статутного капіталу міським комунальним підприємствам.

3. Про внесення змін до міського бюджету 2017 року.

4.Про підсумки конкурсу з визначенням виконавця послуг з вивезення                                     побутових відходів у межах території м. Щастя.

5.Про оприлюднення проекту регуляторного акту «Порядку виявлення, обліку, використання, відчуження безхазяйного майна та відумерлої спадщини на території Щастинської міської ради».

6.Про затвердження «Положення про надання грошової допомоги громадянам виконавчим комітетом Щастинської міської ради».

7. Про надання згоди на передачу в оренду комунального майна територіальної громади м. Щастя, яке знаходиться на балансі КП «ЩТЕК»

8. Про внесення змін до п.1 рішення сесії Щастинської міської ради від 15.03.2007 № 8/40 «Про зміну найменування землекористувача, якому надана в постійне користування земельна ділянка за адресою: м. Щастя, вул. Республіканська, 1 «А» ( зі змінами).

9. Про найменування вулиць, провулків, кварталів, площ тощо у місті  Щастя.

10. Земельні питання.

13.04.2017 року пройшло засідання депутатських комісій. Самими гострими питаннями в процесі обговорення виявились: переіменування вулиць міста та затвердження «Положення про надання грошової допомоги громадянам виконавчим комітетом Щастинської міської ради».

Напередодні комісій саму активну участь в доробці та обговоренні Положення узяли: Ткаченко С.В. та Ханунов В.М. Так, на засіданні, Сергій Ткаченко обгрунтував форму акту (Положення), запропановану для затвердження. Він представив присутнім подібний акт, розроблений Петропавлівською селищною радою. Однак, як наголосив виступаючий, цей акт відрізняється від нашого тем, що обіймає значно більш інформації про матеріальний стан осіб, які звернулися по матерільну допомогу. 

В цілому, засідання депутатських комісій пройшло в конструктивному дусі.