Анкета для участі в сільськогосподарській програмі Всесвітньої Єврейської Допомоги

2018-05-24

      Гуманітарна організація «Всесвітня Єврейська Допомога» та її місцевий партнер ГО «Ресурс.Допомога.Розвиток» (м.СєвєроДонецьк) запрошують мешканців Новоайдарского району прийняти участь у навчальній сільськогосподарській програмі за темами: молочне господарство, вирощування бройлерів та бджільництво. Учасники отримають від провідних експертів 5 безкоштовних тренінгів про технічні та економічні аспекти цих видів господарської діяльності. Семінари будуть проведені протягом червня у смт. Новоайдар.

      Передбачено 100 місць для участі у навчальній програмі. Учасники програми будуть обрані на основі цієї анкети. В програмі може прийняти участь одна особа від одного домогосподарства по одній із вибраних тем.

      50% учасників, які прийняли участь у тренінгу, на основі конкурсу бізнес ідей отримають гуманітарну допомогу на суму 500 доларів США у вигляді обладнання для ведення особистого господарства по одній із заявлених тем.

       Анкети потрібно здавати через Вашу сільську раду, або через управління агропромислового розвитку Новоайдарського району.

       Додаткову інформацію можна отримати за електронною адресою: rad.milakovskv@gmail.com та irdrudenko@ukr.net, або за телефонами: 050 393 6074 та 066 188 7729.

Анкета