Актуальний коментар. 9 липня Віталій Комарницький зустрінеться з представниками ЗМІ

2019-07-08
Актуальний коментар. 9 липня Віталій Комарницький зустрінеться з представниками ЗМІ
 

Учора, 7 липня, Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки Луганщиною вручив посвідчення голови Луганської облдержадміністрації Віталію Комарницькому.

Але через щільний графік поспілкуватися із представниками засобів масової інформацією Президенту та очільнику області не вдалося.

«Ми повинні розуміти – у цей час Президент України зустрічався із Президентом Європейської ради Дональдом Туском. Крім того, робоча поїздка відбувалася у районі проведення операції Об’єднаних сил. Тобто, графік перебування неодноразово узгоджувався із міжнародниками, військовими, обласною владою. До нього вносилися певні зміни, у тому числі й у неділю», – прокоментував ситуацію директор Департаменту масових комунікацій облдержадміністрації Олександр Костенко.

Він повідомив, що, за останніми даними, через насичений графік високопосадовців формат робочої поїздки було змінено – спілкування з журналістами у Станиці Луганській заплановано не було.

Втім, Віталій Комарницький зацікавлений вперше на новій посаді зустрітися з представниками ЗМІ та відповісти на важливі питання.

«Тож, завтра, 9 липня, голова облдержадміністрації Віталій Комарницький проведе прес-конференцію та розповість про першочергові завдання, які поставлені обласній владі керівництвом держави», – підкреслив Олександр Костенко.

Прес-конференція відбудеться 9 липня о 14:00 у прес-центрі облдержадміністрації.

 

За інфорамацією прес-центру ОДА