29 жовтня о 17:00 відбудеться показ кінофільму «Параджанов»

2017-10-23

29 жовтня о 17:00 відбудеться показ кінофільму «Параджанов»

 

29 жовтня о 17:00 в малому залі Щастинського Палацу Культури відбудеться колективний перегляд кінофільму   «Параджанов».

Фільм створено режисерами Оленою Фетісовою та Сержем Аведікяном, за участю трьох країн: Вірменії, Грузії та Франції.

Картина розповідає про кінорежисера Сергія Параджанова. Він створює великі фільми, які приносять йому міжнародне визнання. Його зухвала поведінка призводить до конфлікту з радянським тоталітарним режимом. За сфабрикованим звинуваченням Параджанова кидають до в'язниці. Але незламна любов до краси дає сили творити, незважаючи на роки ув'язнення і заборону на роботу в кіно.

Світова прем'єра стрічки відбулася на кінофестивалі в Карлових Варах (Чехія) у липні 2013 року, де «Параджанов» представляв Україну в основній міжнародної конкурсній програмі East of the West. На Одеському міжнародному кінофестивалі в цьому ж році фільм отримав приз «Золотий Дюк» як Найкращий український повнометражний фільм.

Щастинці мають змогу не тільки переглянути один з найкращих фільмів, а також відродити традиції колективного перегляду фільмів, обміну думками та враженнями, а також знайти однодумців та нових друзів.

Захід проводить ГО «Культурна фортеця» в рамках дискусійного майданчика «Життя Щастя».

За  довідками звертатись до відповідальної особи – Данилюк Марина (тел. 066-523-47-05)