26.01.2017 о 10.00 годині в малому залі КЗ «Щастинський міський Палац культури» відбудеться чергова LXХІІІ сесія Щастинської міської ради VIскликання

2017-01-19

26.01.2017 о 10.00 годині в малому залі КЗ «Щастинський міський Палац культури» відбудеться чергова LXХІІІ сесія Щастинської міської ради VIскликання

На розгляд сесії будуть внесені наступні питання:

1. Про утворення тимчасової депутатської комісії з розробки змін до Регламенту роботи Щастинської міської ради VIскликання.

2. Про внесення змін та доповнень до Регламенту Щастинської міської ради VIскликання.

3. Про внесення змін до міського бюджету на 2017 рік.

4. Про затвердження графіку прийому депутатами Щастинської міської ради громадян та звітування про свою роботу перед виборцями та об’єднаннями громадян.

5. Про надання доручень Луганській обласній державній адміністрації – Луганській обласній військово-цивільній адміністрації.

6. Про надання дозволу комунальному підприємству «Жилбудсервіс» на списання основних засобів, які належать до комунальної власності територіальної громади міста Щастя.

7. Про надання згоди виконавчому комітету Щастинської міської ради на передачу КЗ «Щастинський міський палац культури» малоцінних та швидкозношуваних предметів.

8. Про внесення змін до Статуту ДОШКІЛЬНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ (ЯСЛА-САДОК) КОМБІНОВАНОГО ТИПУ «ЗІРОЧКА».

9. Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Щастинська теплова енергетична компанія».

10. Про умови оплати праці виконуючого обов’язки міського голови, секретаря ради Богині О.О.

11. Земельні питання.