26 квітня відбулася зустріч із керівником ВЦА м. Щастя Дмитром Скворцовим

2019-05-02

26 квітня в Щастинському Палаці культури відбулася зустріч із керівником військово-цивільної адміністрації м. Щастя Дмитром Анатолійовичем Скворцовим. Нагадаємо, що перша зустріч пройшла в день призначення на посаду керівника ВЦА - із керівниками підприємств, установ та організацій міста. 

А 26 квітня Д.А. Скворцов  розмовляв із представниками громади. В цей день мешканці міста та представники громадських організацій, політичних партій та гуманітарних місій прийшли до Палацу культури щоб поспілкуватися у неформальній обстановці із керівником ВЦА.

Теми для обговорення були найрізноманітніші, але більшість питань стосувалися створення об’єднаної територіальної громади та виборів у місцеві органи. Багато присутніх запитували щодо проблем у комунальній сфері нашого міста, стану доріг та ремонту житла. 

Дмитро Анатолійович Скворцов відповідав на питання, але особливо звернув увагу щастинців на можливості  ОСББ та теплі кредити для ОСББ під 50% відсоток відшкодування. Він наголосив на безумовних вигодах для співвласників багатоквартирних будинків та діючих програмах з енергоефективності. 

В кінці зустрічі керівник пообіцяв продовжити подібній формат спілкування із населенням та активними громадськими діячами.