24 грудня на площі Миру міста Щастя відбулося урочисте відкриття новорічної ялинки

2017-12-25

24 грудня на площі Миру міста Щастя відбулося урочисте відкриття новорічної ялинки

Напередодні Новорічні та Різдвяні свята, самі улюблені та довгоочікувані. Святий Миколай входить у наші домівки, підкладаючи для малечі подарунки, а потім вогники свята загораються у Палаці Культури, школах, інтернаті, куди свято прийшло з подарунками від благочинників, міської ради, закладів міста.

Мешканці міста енергетиків відсвяткувало 22 грудня професійне свято працівників енергетичної галузі, котрі мали змогу першими відкрити після капитального ремонту та реконструкції великий глядацький зал Щастинського Палацу Культури. Це був не єдиний великий подарунок для міста в цьому році.

Та куди ж Новий рік без відкриття міської ялинки. У неділю, 24 грудня, міська ялинка засвітила свої вогники. Хуртовина не змогла розігнати дітлахів та дорослих, їх зібралося чимало на святково прибраній площі. Присутніх зі святом привітав в.о.міського голови Олександр Богиня. По традиції, за підсумками року, він нагородив найкращих учнів середніх шкіл та підприємців, які за підсумками конкурсу одержали перемогу за найкраще новорічне убранство своїх торгівельних площ.

У цей зимовий день не зостались без подарунків і інші маленькі учасники свята. Дід Мороз, Снігуронька та, чомусь добра Баба Яга, подарували усім присутнім не тільки іграшки, солодощі та, саме головне, - яскраве враження та новорічний настрій. Ялинка не тільки засвітила вогники, а зігріла кожне серце атмосферою новорічної казки.  Будемо чекати з нетерпінням дива новорічної ночі, коли мрії загадуються і виконуються! Зі святами!