21.12.2016 відбулась чергова LXХІІ сесія Щастинської міської ради VIскликання

2016-12-21

Сьогодні, 21 грудня, відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Щастинської міської ради VIскликання. На ньому розглядались такі питання:

Про схвалення та внесення на розгляд Щастинської міської ради проекту рішення Щастинської міської ради «Про внесення змін до міського бюджету м. Щастя на 2016 рік»

Про схвалення та внесення на розгляд Щастинської міської ради проекту рішення Щастинської міської ради «Про міський бюджет м. Щастя на 2017 рік»

Про встановлення вартості ритуальних послуг на відшкодування витрат на поховання учасників бойових дій та інвалідів війни на 2016-2017 роки

Усірішення були прийняти одноголосно.

Також сьогодні відбулась чергова LXХІІ сесія Щастинської міської ради VIскликання. 

На розглядсесіїбуло винесено питання згідно попередньо оприлюдненого порядку денного. Усірішення були прийняти одноголосно, крім одного земельного питання. Проти нього проголосувало 2 депутата та утрималися 12 депутатів, таким чином,  рішення про поновлення договору оренди землі фізичній особі-підприємцю Комаровій  А.І. не було прийнято. Окремі питання були задано за статутами КП міста. Також була  порушена тема наповнення «Програми соціально-економічного розвитку м. Щастя на    2017-2020 роки». Запропоновано внести до Програми створення музею міста Щастя, пропозиція була прийнята та відповідні коригування будуть внесені.