15-річчя аматорського хору ветеранів "Натхнення"

2018-04-20

Сьогодні аматорський хор ветеранів "Натхнення" справляє свій 15-річний ювілей. Два дні поспіль Палац Культури м. Щастя збирає під своїм дахом артистів та вдячних глядачів. Вчора на сцені відбувалася справжня феєрія талантів маленьких щастинців. А вже сьогодні старше покоління змінило своїх внуків та правнуків.

15 років художній керівник хору Старченко Людмила Іллівна зі своїм хором. Два акордеона Бойко та Старченко супроводжують спів хористів протягом усіх концертів.

Ні одне свято в місті не обійшлося без аматорського хору. Саме за це дякувала присутня на святі музиці заступник голови міської ради С.М. Клімкова. А ще за справжню спрагу до життя, оптимізм, чесність почуттів та запальність, якими щедро діляться ветерани.

В цей день на сцену піднімалися представники адміністрації Новоайдарського району Новікова Т.В. та Антіпова А.М., керівники навчальних закладів середньої та додаткової освіти, прості мешканці міста, депутат міської ради.

На свято прийнято дарувати подарунки, а самий щедрий - це свої почуття, висловлені в піснях чи танцях. Тому в залі лунала музика, а співучі голоси занурювали слухачів у полон краси. 

Начальник управління культури Новоайдарського району Алла Антіпова заспівала дві пісні. Це був дійсний сюрприз та кращий подарунок для ветеранів хору. А колежанки з с.Дєнєжнікове заспівали дуетом. Солодкі подарунки та великий коровай, подарені гостями, займуть на святковому столі почесне місце.

Зі святом вас, хор ветеранів "Натхнення"!